14/SŻ/22 - Dostawy mięsa drobiowego
|
Udostępniony przez: Agnieszka Mazurek |
Odsłon: 581
|
15/SŻ/22 - Dostawy mięsa wołowego i wieprzowego
|
Udostępniony przez: Agnieszka Mazurek |
Odsłon: 542
|
08/SŻ/22 - Dostawy mąki, kaszy, ryżu i płatków śniadaniowych
|
Udostępniony przez: Agnieszka Mazurek |
Odsłon: 571
|
13/SŻ/22 - Dostawy jaj kurzych
|
Udostępniony przez: Hubert Żuliński |
Odsłon: 566
|
11/SŻ/22 - Dostawy konserw mięsnych
|
Udostępniony przez: Agnieszka Mazurek |
Odsłon: 530
|
12/SŻ/22 - Dostawy tłuszczy spożywczych
|
Udostępniony przez: Hubert Żuliński |
Odsłon: 584
|
09/SŻ/22 - Dostawy wyrobów garmażeryjnych i makaronu
|
Udostępniony przez: Agnieszka Walkowska-Walkiewicz |
Odsłon: 591
|
07/SŻ/22 - Dostawy owoców i warzyw przetworzonych
|
Udostępniony przez: Agnieszka Mazurek |
Odsłon: 604
|
01/SIR/22 - Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej dla zadania pn. „Roboty budowlane w zakresie zmniejszenia zużycia energii w budynku dydaktycznym 52/I/28 Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie”
|
Udostępniony przez: Beata Ciszek |
Odsłon: 572
|
03/SŻ/22 - Dostawy nabiału
|
Udostępniony przez: Agnieszka Walkowska-Walkiewicz |
Odsłon: 592
|